Betűméret megváltoztatása

Új téma nyitásaHozzászólás küldése Oldal: 1 / 1   [ 2 hozzászólás ]
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Más országok
HozzászólásElküldve: 2010 január 24 
Regisztrált felhasználó

Szeretettel üdvözlök mindenkit. Sok-sok témát elolvastam, láttam, hogy több fórumozó is van Magyarországról. Én is itt élek. Néhány éve tartok kapcsolatot ugyan ilyen formában Kanadában élő magyarokkal. Ez a más országok topic jó lesz arra, hogy ne csak az itteni rossz hírekről halljatok, hanem jókat, pozitív dolgokat is. Rossz dolog mindenütt van. Kell arról is tudni mindenkinek, de úgy is annyi miden lehangoló van körülöttünk, hogy szerintem ezt a lehetőséget ki fogom használni a szívet melengető információk átadására, feltéve, hogy kíváncsi valaki rá?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Más országok
HozzászólásElküldve: 2010 február 11 
Regisztrált felhasználó

Él egy csoda klassz sportolónő Magyarország egyik kis településén. László Katalinnak hívják. 26 éves. 2006-óta íjász. Azóta már többszörös Európa bajnok, világbajnok, sok-sok hazai bajnoki győzelmet mondhat magáénak. Azért szeretném bemutatni Nektek, hogy Ausztráliában is büszkék lehessetek honfitársatokra, aki országunknak a szebbik, jobbik hírét kelti. A rossz hírek jelentkeznek hivatlanul is, de a jókat keresni kell. Aki kíváncsi erre a lányra, annak ajánlom az általa kezdett blogot figyelmébe. A címe: három dupla w pont laszlokata pont agymenes pont hu Azért írtam ezt így, hogy elkerüljem az illetéktelen jelentkezőket. Többet mondanak el róla az ott található képek és cikkek. Ezen a blogon kiderül, hogy mennyire mostoha is országunkban egy sportág sorsa. Köszönöm, ha megtekintitek.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitásaHozzászólás küldése Oldal: 1 / 1   [ 2 hozzászólás ]